رمضانعلی سنگدوینی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با بیان اینکه بودجه سال ۱۴۰۵ نقاط برجسته مختلفی دارد که یکی از مهمترین آنها تقویت اجرای طرح کالا برگ است، گفت: دولت در لایحه بودجه آورده بود که مالیات بر ارزش افزوده از ۱۰ درصد به ۱۲ درصد افزایش یابد که این موضوع در مصوبه کمیسیون تلفیق به همان ۱۰ درصد قبلی بازگردانده شد و این یکی از مهمترین اقدامات مجلس در روند بررسی و تصویب لایحه بودجه است.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین افزایش حقوق کارکنان به میزان ۲۱ و ۴۳ درصد از مهمترین امتیازات بودجه سال ۱۴۰۵ است که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید. علاوه بر این طبق مصوبه مجلس حقوق دریافتی در هر ماه تا سقف ۴۰ میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف است همچنین حقوق دریافتی ۴۸۰ میلیون تومانی در طول سال از پرداخت مالیات معاف خواهد بود.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ در پایان خاطرنشان کرد: مصوبات کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه هم اکنون در صحن مجلس در حال بررسی است و پس از اتمام جلسات علنی مجلس و تصویب گزارش کمیسیون تلفیق و تأیید آن توسط شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و لازم الاجرا خواهد بود./
پایان پیام


نظر شما